Over Kaliber

Kaliber Communicatieprojecten is de bedrijfsnaam van Kick Klein. ‘Ka’ voor ‘Kick’ en ‘liber’ voor ‘vrij’. Sinds 2007 werk ik als zelfstandig ondernemer. Voor een uitvoerig overzicht van mijn achtergrond en ervaring verwijs ik naar mijn LinkedIn profiel.

Kick KleinIk zit graag bovenop het project, en wil mijn aandacht, energie en creativiteit voor een bepaalde periode het liefste ook uitsluitend op die ene opdracht(gever) richten. Dat heeft ook voor de opdrachtgever een groot voordeel: Hij/zij heeft altijd met mij te maken. Mocht een opdracht erg omvangrijk zijn, dan heb ik een netwerk van communicatieprofessionals om mij heen om de klus samen te klaren.

Mijn huidige en voormalige opdrachtgevers bevinden zich in Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland, Overijssel, Groningen, Drenthe en Friesland.

Ik woon in Lent, onder de rook van Nijmegen. Met een Engelse moeder en een Nederlandse vader ben ik tweetalig opgevoed. Mijn uitstekende beheersing van het Engels is een duidelijke pré in mijn werk. Een relatie van het Radboud Ziekenhuis noemde het zelfs een “Unique Selling Point”. Dat kon ik dus prima verstaan…